Yeni Hyundai Kona tanıtıldı

Yeni Hyundai Kona tanıtıldı


Üreticiye göre, tamamen yeni Hyundai Kona daha büyük ama yine de şehir odaklı bir crossover’a dönüştü. İç mekanı daha konforlu ve ferah hale getirmek için uzunluk, önceki nesle göre 150 mm daha fazla olan 4355 mm’ye çıkarıldı. Ayrıca genişliği 25 mm ve dingil mesafesi uzunluğu 60 mm artırılmıştır.

Yeni şehir içi crossover dört versiyonda üretilecek: klasik içten yanmalı motor, hibrit elektrik santrali, tamamen elektrikli motor ve N Line’ın spor versiyonu.



Farklı şanzımanlara sahip versiyonların görünümü farklı olacaktır. Elektrikli araç, hava giriş ızgarasında ve arka tamponda pikselli grafik ayrıntılara, 19 inç pikselli alaşım jantlara, siyah yan aynalara ve tavana sahip. Melezler, farklı bir tamponun yanı sıra siyah çamurluk kaplaması alacak. N Line versiyonunda siyah yan aynalar ve bir tavan, bir spoyler, daha alçak bir oturma pozisyonunu vurgulayan kanat şeklindeki tampon, 19 inç alaşım jantlar ve çift susturucu ile daha agresif bir ön ve arka tasarım öne çıkacak.

Kabinde, bir dijital gösterge paneli ekranı da dahil olmak üzere iki adet 12,3 inç ekran bulunuyor. Vites kolu artık orta konsolda değil, direksiyonun arkasında bulunuyor ve akıllı telefon ve diğer şeyler için daha fazla yer açıyor.

Yeni Hyundai Kona tanıtıldı

Üretici tarafından vurgulandığı gibi ikinci koltuk sırası, maksimum pratiklik ve konfor ile karakterize edilir ve arkasında artırılmış bir bagaj alanı bulunur.

Yeni Hyundai Kona hakkında daha fazla detay önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak.



genel-22