Samsung Galaxy Z Flip 4 bile Kara Cuma için indirimde

Samsung Galaxy Z Flip 4 bile Kara Cuma için indirimde


Joe Maring/DigitalTrends

Yükseltme arayan ömür boyu Samsung kullanıcısıysanız, işte kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat. Samsung Black Friday anlaşmalarının bir parçası olarak, bütçenizi zorlamadan bir Galaxy Z Flip 4’e kadar takas yapabilirsiniz. Evet, ağustos ayında yeni çıkan telefon. Biraz karmaşık bir anlaşma, ancak birkaç düğmeye basmaya istekliysen çok cömert. 1.059 dolarlık telefondan 150 dolarla başlayacaksınız. Ardından, bu fiyatı daha da düşürmek için en fazla iki uygun cihazla ticaret yapabilirsiniz.

Ve bugünün kabul gören sadece telefonları (ve akıllı saatleri) değil; (kuşkusuz eski) Samsung Galaxy S10’um bile yeni ve güzel bir Samsung Galaxy Z Flip 4’e 225$ kazandırabilir. Bu nedenle, tam etki için, bir Samsung Galaxy S10 (-225$) ve bir tablet olan Galaxy Tab S7+ ( -$200 dolar). Telefon için toplam 485 $ olmak üzere 150 $ bonus ile toplam 575 $ tasarruf edersiniz. Çok daha yeni iki ürünle ticaret yaparsanız, fiyatı 310$’a düşürebilirsiniz ve 128 GB depolama seçeneğini tercih ederseniz, fiyatı 250$’ın altına çekebilirsiniz.

Neden Samsung Galaxy Z Flip 4’ü satın almalısınız?

Samsung Galaxy Z Flip 4, yarısı açıkken baş aşağı duruyor.
Joe Maring/DigitalTrends

90 günden daha kısa bir süre önce Samsung Galaxy Z Flip 4 incelememizi yayınladık ve Samsung Galaxy Z Flip 4’ün yılın en iyi flip telefonları arasında olmasının yanı sıra “çok hızlı” ve Bespoke Edition ile ultra özelleştirilebilir olduğunu vurguladık. . Samsung Galaxy Z Flip 3 ile karşılaştırıldığında stil açısından tanıdık olana benzer olsa da, donanımı büyük bir yükseltme ve zaman ayırmaya değer bulacaksınız. Bu, günümüzün en son donanımıyla eşleştirilmiş dış ekran ve özelleştirilebilir renkler dahil olmak üzere modern çevirme stiline sahip olacağınız anlamına gelir.

İç kısımda, Samsung Galaxy Z Flip4’ün Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisi, önceki sürümlere göre genel olarak %15’lik bir güç verimliliği artışı sağlıyor. 8 GB’lık büyük bir RAM ve 128 GB’tan başlayan depolama alanı sizi de mutlu edecek. Ardından, arkada çift 12 megapiksel kamera ve 10 megapiksel öne bakan selfie kamerası ile sadece iki değil, üç kamera elde edersiniz. Son olarak, telefonun yaklaşık 30 dakika içinde %50’ye ulaşmasını sağlayabilen 25 W kablolu şarj ile batarya beklentilerin üzerinde performans gösteriyor.

Ticaret yapmanın herkese göre olmadığını biliyoruz, ancak bu sizin içinse, o zaman bu, değerlendirmek isteyeceğiniz bir fırsat olacaktır. Alternatif olarak, zaten cömert olan 150$’lık indirime 50$ eklemek için “takas yok” düğmesine basın ve 1.059$’lık telefonu 859$’a alın. Son olarak, topladığımız en iyi Kara Cuma telefon anlaşmalarımızda tamamen farklı bir şey bulun. Hakediyorsun!








genel-19