Dreame’de Kara Cuma: L10s Pro her zamankinden daha ucuz!

Dreame’de Kara Cuma: L10s Pro her zamankinden daha ucuz!


Dreame, Black Friday için vakum robotları için zaten indirimli olan fiyatları daha da düşürüyor. 599 Euro’dan 459 Euro’ya düşürülen L10s Pro burada özellikle heyecan verici. Tekliflere daha yakından baktık ve bu anlaşmada size söyleyeceğiz, buna değip değmediklerini kontrol edin.

  • Dreame, Kara Cuma kampanyasına çok sayıda en iyi fiyatla başlıyor!
  • Özellikle L10s Pro’nun fiyatı önemli ölçüde düşürülmüştür.
  • Vakum robotu teklifleri sadece kısa bir süre için geçerlidir!

Kara Cuma – ve yeni vakum robotları avlamak için yüksek sezon. Dreame, bazı robot elektrikli süpürgelerinin fiyatlarını rekor seviyelere indiriyor ve burada gerçekten çok para biriktirebilirsiniz. Bu nedenle, günlük hayatınızı kolaylaştıracak bir elektrikli süpürge robotu arıyorsanız, L10s Pro özellikle ilginizi çekmelidir.

Dreame L10s Pro (test), NextPit testinde 5 üzerinden mükemmel bir 4,5 yıldız alan L10s Ultra’nın küçük kardeşidir. Emme istasyonu olmamasına rağmen, aynı zamanda önemli ölçüde daha ucuzdur ve hala Dreame’in birinci sınıf cihazlarından biridir. Vakum robotu entegre bir silme işlevine sahiptir. Ayrıca L10s Pro’yu sadece uygulama üzerinden değil, Alexa, Google Assistant veya Siri üzerinden de kontrol etme seçeneğine sahipsiniz. Ayrıca 5.200 mAh’lik bir pil var, bu da daha büyük alanların bile sorun olmadığı anlamına geliyor. L10s Ultra, 5.300 Pa emiş gücü sayesinde NextPit emiş karşılaştırmasında da mükemmel sonuçlar verdi.

L10s Pro’nun fiyatı genellikle 599 Euro’dur, ancak şu anda yalnızca 459 Euro’dur. Yani şu anda Amazon’dan satın alırken 140 avro – veya yaklaşık yüzde 25 – tasarruf ediyorsunuz.

Dreame L10s Pro ürün resmi

Dreame L10s Pro sadece berbat değil, aynı zamanda iki döner paspas da sunuyor. / © Dreame

Şu anda bu vakum robotlarını daha ucuza alabilirsiniz

L10s Pro’nun yanı sıra ağabeyi L10s Ultra’nın da fiyatı düşürüldü. Ancak W10 Pro, D10 Plus, H12 ve ayrıca D9 Max ve D9’un fiyatı şu anda önemli ölçüde azaldı. Aşağıdaki listemizde fiyatların tam olarak nasıl göründüğünü görebilirsiniz.

Bunlar şu anda Amazon, Cyberport ve Media Markt veya Saturn’den alabileceğiniz Dreame teklifleridir. Bunlar en iyi fiyatlar, bu yüzden kesinlikle bir göz atmaya değer. İki L10s modeli ve W10 Pro da birinci sınıf cihazları temsil ederken, Dreame D9 Max size en büyük tasarrufu sunar ve daha küçük cüzdanlar için de uygundur.

Teklifler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin için bir şey var mı yoksa fiyatlar sizin için çok mu yüksek? Yorumlarda bize bildirin!



genel-27