Honor Magic5 Lite 5G, Magic5 Pro’dan “iki kat daha kötü” fotoğraflar çekiyor. Yenilik, DxOMark’ta derecelendirildi

Honor Magic5 Lite 5G, Magic5 Pro’dan “iki kat daha kötü” fotoğraflar çekiyor.  Yenilik, DxOMark’ta derecelendirildi


Piyasamızda DxOMark testlerine göre Honor X9a olarak bilinen Honor Magic5 Lite 5G, oldukça vasat bir kameraya sahip. Yenilik, bugünün standartlarına göre çok kötü olan yalnızca 74 puanla derecelendirildi.



Daha doğrusu Realme 9i 5G sıralamasında ve seviyesinde 107. sırada yer alıyor. Karşılaştırma için, iPhone SE 2022 o sırada 100 puan aldı.

Yeni Honor’un en yeni 64 megapiksel sensörden çok uzak olduğu ve buna ek olarak yalnızca 5 megapiksel çözünürlüğe sahip ultra geniş açılı bir kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğe sahip bir makro kamera olduğu göz önüne alındığında, sonuç beklenmedik görünmüyor. Ayrıca, hala oldukça uygun fiyatlı bir akıllı telefon.

Hepsinden kötüsü, akıllı telefon zayıf aydınlatmada davranır. Burada en iyi DxOMark sonucunun 127 puan olmasına rağmen sadece 14 puan aldı. Gözden geçirenler ayrıca gürültüyü, odak hatalarını ve etkisiz video sabitlemeyi not eder.

Ayrıca Honor Magic5 Pro’nun 152 puanla kaynak derecelendirmesinde zirvede olduğunu da hatırlayın. Bu, bu tür durumlarda bir hükümdara karşı tutumun ne kadar resmi olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Ancak, güç alt sistemi bölümünde DxOMark derecelendirmesinin en üstünde Honor Magic5 Lite 5G olduğunu hatırlayın.



genel-22