IO Interactive’in Projesi 007 Mart 2025’e Kadar Başlamayabilir

IO Interactive’in Projesi 007 Mart 2025’e Kadar Başlamayabilir


IO Interactive, şu anda yepyeni bir James Bond oyunu üzerinde çalışan stüdyo. Resmi olarak 2020’de bir bütün olan web siteleri aracılığıyla duyurdular. internet sayfası oyuna adanmış. Bununla birlikte, belirsiz bir teaser da düştü.

Proje 007 Hala Uzakta

Oyun hakkında fazla bir şey bilmesek de doğrulanan bir şey var ki oyun çok uzakta. IO Interactive’in yakın tarihli bir mali yıl raporuna göre, Project 007 Mart 2025’ten önce yayınlanmayacak.

Mali rapora göre, IO’nun son 2 yıldır ana gelir kaynağı Hitman 3’tür. Oyun o kadar iyi bir iş olduğunu kanıtladı ki, IO’nun 2022’de de sağlam bir temel oluşturmasına yardımcı oldu. Ayrıca oyunun Game Pass’e dahil edilmesi de çok fazla kâr sağladı.

io etkileşimli rapor
IO Etkileşimli Mali rapor

Buna rağmen, IO’nun yalnızca tek yönlü geliri vardır, bu nedenle karlar genellikle düştü. Ayrıca yaklaşmakta olan projeleri Project 007 ve Project Dragon, büyük franchise’ların ve devasa kapsamların parçalarıdır. Bunu göz önünde bulundurarak, önümüzdeki 2 mali yıl için bütçe oldukça düşük, bu da yeni oyunları en az 2025’e kadar görmeyeceğimiz anlamına geliyor.

Proje 007 Şimdiye Kadar Ne Biliyoruz?

IO Interactive, oyunu hem geliştirecek hem de yayınlayacak. Hitman serisiyle zaten tanınıyorlar ve Dürüst olmak gerekirse, bir James Bond oyunu geliştirmek için gerçekten daha iyi bir isim düşünemiyoruz.

Eurocom, yaklaşık 10 yıl önce başlatılan son 007 Projesinin geliştiricisiydi. Oyun seri adını alacak olsa da en sevdiğimiz dedektifin (Adın Bond, James Bond) yepyeni bir yorumu olacak. Oyun büyük olasılıkla sadece çalışma başlığı olduğu için ‘007’ olarak adlandırılmayacak.

Resmi web sayfasına göre: ‘Tamamen orijinal bir Bond hikayesine sahip olan oyuncular, ilk James Bond çıkış hikayesinde 00 statüsünü kazanmak için dünyanın en sevilen Gizli Ajanının yerini alacak.

Dürüst olmak gerekirse, henüz oyun hakkında bildiğimiz tek şey bu. Bu aşamada oldukça uzakta olmasına rağmen, yakında IO Interactive’den oyunla ilgili bazı haberler göreceğimizi umuyoruz. Bond’un kendisine kısa bir ilk bakış bile, yeterince iyi bir oyun için yıllarca özlem duyan 007 taraftarın açlığını giderecektir.

Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Bir James Bond oyununda ne görmek istersiniz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.



oyun-5