Yaratıcı Profesyoneller için Lenovo ThinkBook 16p Gen 3

Yaratıcı Profesyoneller için Lenovo ThinkBook 16p Gen 3


Lenovo ThinkBook 16p Gen 3, aynı adı taşıyan “Gen 2” dizüstü bilgisayarın yerini alıyor ve daha yeni dahili bileşenlerle genel konsepti koruyor. Kısacası, göreceğiniz gibi, bu süslü bir yenilemedir.

ThinkBook 16p Gen 3 herkesin favorileriyle birlikte gelir: yaratıcı meraklıları ve grafik profesyonellerini hedefleyen yeni CPU ve GPU seçenekleri. Sonuçta, grafik oluşturma amaçlı herhangi bir dizüstü bilgisayarın temel değeri budur.

CPU, “kadar” ile yapılandırılabilir. Ryzen 9 6900HX, çok performanslı bir mobil CPU. Kullanıcılar “en fazla”yı seçebilir 32GB LPDDR5 RAM’in, 2TB SSD depolama (iki M.2 yuvası) ve bir GeForce RTX 3060 (6GB) en hızlı GPU seçeneği olarak.

Bu, ciddi bir bilgi işlem performansıdır. 4,38 Lbs şasive oldukça iyi olması gerektiği için performans/Lbs oranını ölçmek için sabırsızlanıyoruz.

bu 16 inç 2.5K ekran güvenilir renk sunumuna ihtiyaç duyan Yaratıcı kullanıcılar için öne çıkan diğer bir özelliktir. Lenovo’nun bir X-Rite Pantone sertifikası ve herhangi bir ortama otomatik olarak uyum sağlamak için ekran ayarlarını gerçek zamanlı olarak değiştirmek için bir ortam ışığı sensörü kullanır.

Bir görüntüleme seçeneği bir 500 NIT parlaklık (HDR400 ve Dolby Vision sertifikalı) ve bir 165Hz yenileme hızı. Daha uygun fiyatlı olanı 400 NIT ve 60 Hz’e sahiptir, ancak her iki seçenek de sRGB renk gamının %100’ünü yeniden üretir.

Profesyonel bir bilgisayar olduğu için Lenovo, bir web kamerası gizlilik kapağı ve bir Kengsinton NanoSaver kilit bağlantı noktası ekledi. Bu hırsızlığa karşı koruma seçeneği, bugünlerde bir kafede çalışıyorsanız kullanışlıdır.

Bağlantı noktalarından bahsetmişken, bir USB-C, bir USB4 ve iki tam boyutlu USB 3.2 Gen 2 dahil olmak üzere dört USB bağlantı noktası vardır. SD Kart okuyucu birçok fotoğrafçı için olmazsa olmazdır ve neyse ki dahildir.

bu 71Wh pil kapasitesi iyidir, ancak bu tür bir bilgi işlem gücüyle, ağır uygulamaları kullanırken onu takmalısınız. Bununla birlikte, dizüstü bilgisayar, pilin amacı olan film oynatma gibi daha sıradan şeyler yapabilir.

Bu hafif iş istasyonunun fiyatı 2379 dolardan başlıyor ve Lenovo’nun resmi yapılandırıcısının tüm fiyatlandırma ayrıntılarını görmesini beklememiz gerekecek, ancak gelecekteki güncellemelere dikkat edin.

dosyalandı bilgisayarlar. IFA, Dizüstü Bilgisayarlar, Lenovo ve Lenovo Dizüstü Bilgisayarlar hakkında daha fazla bilgi edinin.



genel-1