En iyi iPhone 14 Plus ekran koruyucuları

En iyi iPhone 14 Plus ekran koruyucuları



Bu yıl, hüküm süren amiral gemisi serisinden bir mini model yok. Elma. Bunun yerine, bir iPhone 14 Plus: normal 6.1 inçlik kardeşiyle aynı donanıma sahip daha büyük, 6,7 inç iPhone 14. Ayrıca ekranı için Seramik Kalkana sahiptir, bu da ekran koruyucusu olmadan bile dayanıklı ve korumalı olmasını sağlar.

Bununla birlikte, birçok kişi koruma söz konusu olduğunda ekstra yol kat etmeyi seçecek ve gerçekten de yeni iPhone 14 Plus’ları için bir ekran koruyucu arayacaktır. Bu sizseniz, doğru yere geldiniz, çünkü burada iPhone 14 Plus için şu anda mevcut olan en iyi ekran koruyuculara sahip olacağız.

Hemen içine atlayalım.

Bu arada, en iyi ekran koruyucular listemize geçmeden önce bahsetmeye değer bir şey var…

iPhone 13 Pro Max ekran koruyucuları iPhone 14 Plus’a uyar mı?

6.7 inç iPhone 13 Pro Max ekran koruyucuları iPhone 14 Plus’a uyacak. Temel olarak, her iki telefon da aynı çentik ve boyuta sahip ve Apple bile Belkin’in hem iPhone 14 Plus hem de iPhone 13 Pro Max ile uyumlu ekran koruyucusunu listeliyor. Bununla birlikte, ekran koruyuculara geçelim!

Atlamak:

Uygun fiyatlı temperli cam ekran koruyucular

iPhone 14 Plus için Spigen Temperli Cam ekran koruyucu

Saygın bir kılıf ve ekran koruyucu markası olan Spigen ve iPhone 14 Plus için temperli cam çözümü ile başlıyoruz. 9H sertlik ve son zamanlarda karşılaştığımız en iyi fiyat-kalite oranlarından biri ile geliyor. Tüm bunlara ek olarak, Spigen’s ile de uyumludur. iPhone 14 Plus kılıfları sayesinde hem yeni hem de parlak iPhone’unuza nasıl sığacağı konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

ZAGG InvisibleShield Glass Elite VisionGuard

Yeni iPhone 14 Plus’ınız için bir başka harika ekran koruyucu, ZAGG’den InvisibleShield Glass Elite VisionGuard’dır (vay, bu bir ağız dolusu!). Bu harika kılıf, yeni iPhone’unuz için yalnızca koruyucu (5 kat daha güçlü) olmakla kalmaz, aynı zamanda mavi ışık filtresiyle gözlerinizi de korur. Ek olarak, koruyucunun gücünü ve çizilmeye karşı direncini artıran iyon değiştirme teknolojisi kullanılarak yapılmıştır.

Caseology Snap Fit Temperli Cam

Caseology, harika kılıflar ve ekran koruyucular yapan başka bir harika markadır. Yeni iPhone 14 Plus’ınız için bu kurulumu kolay ekran koruyucu. iPhone’unuza uygulama işlemini mümkün olduğunca basit hale getirmek için bir kurulum kiti ile birlikte gelir.

iPhone 14 Plus için ZAGG InvisibleShield Glass+

ZAGG’den bir seçeneğimiz daha var. Bu ekran koruyucu, telefonunuzun ekranının kenarlarını koruyan güçlendirilmiş kenarlara sahip sağlam bir tasarıma sahiptir.

iPhone 14 Plus için sağlam ekran koruyucular

iPhone 14 Plus için Belkin UltraGlass ekran koruyucu

Bu ekran koruyucu Apple’da satılmaktadır ve temperli camdan 2 kata kadar daha güçlüdür, harika dokunmatik ekran deneyimine sahiptir ve çift iyon değişimi ile düzleştirilmiştir, darbe ve çizilmelere karşı koruma için tasarlanmıştır.

OtterBox Amplify Glass serisi ekran koruyucu

OtterBox’ın Amplify serisinden ekran koruyucusu, yeni telefonunuz için dayanıklılık ve koruma sunarken aynı zamanda antimikrobiyal kaplamaya sahiptir. 5X çizilmeye karşı koruma ve 6 fit’e kadar düşmeye karşı dayanıklı bu ekran koruması, iPhone 14 Plus’ınız için harika ve zorlu bir seçenektir.

Gizlilik iPhone 14 Plus ekran koruyucuları

Son kategorimiz gizlilik odaklı ekran koruyucular içindir. Bunlar, yabancıların kalabalık bir otobüste veya bir kafede iPhone 14 Plus’ınıza bakamayacakları kadar rastgele olmasını sağlıyor.

ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy 360

InvisibleShield Glass Elite Privacy 360, yatay veya dikey modda gizliliğinizin sağlanmasını sağlayan dört yönlü bir filtreye sahiptir. Bunun da ötesinde, geleneksel temperli cam ekran koruyuculardan 5 kat daha sağlam olduğu için yeni iPhone’unuz için koruma sağlar.

Normal iPhone 14 için bir ekran koruyucu arıyorsanız:



telefon-1