Walmart artık sadece iPhone’unuzu kullanarak sanal bir modelinizde kıyafet denemenize izin veriyor

Walmart artık sadece iPhone’unuzu kullanarak sanal bir modelinizde kıyafet denemenize izin veriyor


İnternetten kıyafet satın almak çok uygun. Ancak, evde denediğinizde kıyafetlerin üzerinizde nasıl durduğunu beğenmeme riski her zaman vardır. Ve bu olduğunda, tüm çevrimiçi alışveriş işi bir güçlük haline gelir. Peki ya satın almaya çok hevesli olduğunuz yeni tişörtün sipariş vermeden önce üzerinizde nasıl görüneceğini görebilseydiniz? Görünen o ki, Walmart şimdi potansiyel satın alımlarınızı çevrimiçi olarak denemeniz ve ardından satın alıp almayacağınıza karar vermeniz için bir yol sunuyor. onları sepetinize ekleyin. Şirketin yeni bir duyuruda belirttiği gibi basın bülteniiOS’taki Walmart uygulaması artık bir “Kendi Modeliniz Olun” özelliği sunuyor ve bir fotoğrafınızdan oluşturduğunuz sanal bir model üzerinde kıyafetleri denemenize olanak tanıyor.

Bunu yapmak için “Dene” düğmesine dokunun ve ardından “Kendi Modeliniz Olun” seçeneğini seçin. İlk kez, Walmart uygulamasında kendi fotoğrafınızı çekmeniz ve boyunuzu girmeniz istenecektir. Bundan sonra, öğeyi giydiğiniz bir görüntü göreceksiniz.

Sistemin resminize yalnızca giysi görüntülerini tokatladığını ve bu konuda özel bir şey olmadığını iddia edebilirsiniz, ancak Walmart’a göre, teknolojisi, orijinal olarak yüksek doğrulukta topografik haritalar tasarlamak için yaratılmış olan algoritmaları ve AI’yı kullanır. Şirket, Be Your Own Model ile istediğiniz giysinin sanal bedeninize düştüğü yer de dahil olmak üzere gölgeler ve kumaş dökümlü “ultra gerçekçi bir simülasyon” gördüğünüzü belirtti.

Walmart ayrıca perakendecinin portföyündeki 270.000’den fazla ürünün artık sanal deneme özelliğini desteklediğini paylaştı. Şirket ayrıca Be Your Own Model’in yakında Android ve Desktop’ta da satışa sunulacağını belirtti.

2021’de Walmart, sanal bir soyunma odası platformu geliştiren bir şirket olan Zeekit’i satın aldı. Ve bu yılın başlarında, deneme özelliğini tanıttı, ancak şimdiye kadar yalnızca size en çok benzeyen sanal bir modelle kullanabiliyordunuz.



telefon-1