Orijinal Franchise’da Yeni Karate Kid Filmi Sinemalara Geliyor

Orijinal Franchise’da Yeni Karate Kid Filmi Sinemalara Geliyor


daniel ve miyagi

Karate Kid yeni bir filmle sinemalara geri dönüyor.
resim: Sony

Karate çocuk franchise sinemalara geri dönüyor. Nasıl veya kiminle, tam olarak bilmiyoruz. Sony Pictures az önce bazı yeni eklemeleri ve yayın planındaki değişiklikleri detaylandıran bir basın bülteni gönderdi ve en üstte şu yer aldı:Karate çocuk (Columbia Pictures) – 7 Haziran 2024″ ifadesinin ardından “Orijinalinin dönüşü Karate çocuk franchise.” İlk filmin gösterime girmesine neredeyse 40 yıl kaldı.

io9, Sony’yi takip ettiğinde şirket bundan daha fazla bilgi vermeyi reddetti. Ancak Netflix’in muazzam, muazzam başarısını göz önünde bulundurarak kobra Kai, Bu filmin, o gösterinin bir çeşit devamı/sonucu olduğunu varsaymalısınız, değil mi? Daniel LaRussso (Ralph Macchio) ve Julie Pierce (Hilary Swank) nihayet Bay Miyagi bilgilerini birleştirdikleri yer mi? Swank’ı geri çekmenin tek yolu bir film miydi? Çok fazla sorumuz var ve şimdilik tam olarak sıfır cevap. Ancak “orijinal” kelimesinin kullanılması, bunun Jackie Chan/Jaden Smith’in yeniden çevrimi ile ilgisi olmayacağını oldukça açık bir şekilde ortaya koyuyor.

Ancak Sony’nin yaklaşan programı hakkında bildiğimiz şey, yaklaşmakta olan iki Spider-Man Universe filmi, Avcı Kraven ve madam ağher ikisi de taşındı. Avcı Kraven, başlangıçta 13 Ocak 2023’te yayınlanması planlanan, şimdi 6 Ekim 2023 olacak. madam ağbaşlangıçta 6 Ekim 2023 tarihinde planlanan, 16 Şubat 2024’te çıkacak. Ayrıca Adsız bir Sony/Marvel Evreni Başlangıçta 7 Haziran 2024’te piyasaya sürülmesi planlanan, 12 Temmuz 2024’e ertelendi.

Birkaç başka değişiklik de vardı. Örneğin Garfield için daha uzun süre beklemeniz gerekecek. Ama yine de bir şekilde bunun üstesinden gelemiyoruz, Karate çocuk franchise büyük ekrana geri dönüyor.


Daha fazla io9 haberi ister misiniz? En son ne zaman bekleneceğini kontrol edin hayret ve Yıldız Savaşları yayınlar, sırada ne var DC Universe film ve TV’deve hakkında bilmeniz gereken her şey Ejderha Evi ve Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri.



genel-7