Cyberpunk 2077, Edgerunners Güncellemesi ve Netflix Gösterisinin Prömiyerinden Sonra Günlük 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Cyberpunk 2077, Edgerunners Güncellemesi ve Netflix Gösterisinin Prömiyerinden Sonra Günlük 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Cyberpunk 2077’nin oyuncu tabanı, oyunun Edgerunners güncellemesinin ve Netflix animesinin yayınlanmasının ardından arttı. Oyunun Twitter hesabı, bu hafta her gün 1 milyondan fazla kişinin Cyberpunk 2077 oynadığını ve buna hem yeni hem de geri dönen oyuncuların dahil olduğunu duyurdu.

Stüdyo, “Bu fırsatı, bizimle olduğunuz ve oyunu oynadığınız için size teşekkür etmek için kullanmak istedik” dedi.

Cyberpunk 2077, geçen hafta Steam’in en çok satan 1 numaralı oyunuydu ve Ocak 2021’den bu yana en yüksek eşzamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Twitter’daki Benji Satışlarına göre. Bugün 21 Eylül itibariyle Cyberpunk 2077, Steam’de en çok oynanan 10 oyun.

Cyberpunk 2077 şu anda tüm platformlarda sadece 30 $ olarak işaretlendi.

Belirtildiği gibi, Cyberpunk 2077’nin yenilenen başarısı, oyuna bir dizi heyecan verici yeni özellik ekleyen Edgerunners güncellemesinin yayınlanmasından sonra geldi. Edgerunners TV dizisine gelince, ilk sezonunun 10 bölümünün tamamı 18 Eylül’de gösterime girdi. GameSpot’un Edgerunners incelemesi, gösterinin Cyberpunk 2077’ye “harika bir eşlikçi parça” olduğunu söyledi.

İleriye baktığımızda Cyberpunk 2077, 2023’te yeni bir genişleme paketi olan Phantom Liberty’yi ekliyor. Genişleme, Keanu Reeves’in Johnny Silverhand’ini geri getiriyor ve oyuncuları Night City’nin yeni bir bölümüne götürüyor.

Bu duyurunun yanı sıra CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin gelecekteki içeriğinin PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanmayacağını doğruladı. Oyun Aralık 2020’de zorlu bir çıkış yaptı ancak 18 milyon kopya satarak büyümeye devam eden büyük bir başarı elde etti.

Son zamanlarda CD Projekt Red, Cyberpunk serisini büyütmeye “tamamen, tamamen bağlı” olduğundan bahsetti.

GameSpot, perakende tekliflerinden komisyon alabilir.

Burada tartışılan ürünler editörlerimiz tarafından bağımsız olarak seçilmiştir. Sitemizde öne çıkan herhangi bir şey satın alırsanız GameSpot gelirden pay alabilir.



oyun-1