Ant-Man ve Wasp hakkında bildiğimiz her şey: Quantumania

Ant-Man ve Wasp hakkında bildiğimiz her şey: Quantumania


Marvel Sinematik Evreni, Beşinci Aşama ile başlayacak. Karınca Adam ve Yaban Arısı: Quantumania ve yutturmaca kesinlikle mikroskobik değil. Bu film, Scott Lang ve Hope van Dyne’ın ebeveynleri Hank ve Janet ile Kuantum Aleminin gizemlerini keşfederken izleyecek.

Marvel Studios henüz film için çevrimiçi bir fragman yayınlamadı, ancak insanlara son Disney D23 Expo’da bir fragman verdiler. Görüntüler, filmin ne hakkında olduğu ve izleyicilerin karakterleri nerede bulacağı hakkında oldukça fazla şey ortaya koyuyor. D23’teki fragmanı göremeyenler için, işte herkesin öğrendiği şeylerin bir dökümü Karınca Adam ve Yaban Arısı: Quantumania şu ana kadar.

Scott bir ünlü

Yine de Yenilmezler: Oyun Sonu Scott’ın Hulk kadar popüler olmadığını gösterdi, görünüşe göre Ant-Man, evreni kurtarmaya yardım ettiğinden beri tam teşekküllü bir ünlü haline geldi. Onun karakteri ortaya çıktı Müzikal RogersBaskin Robbins’in Yüzyılın Çalışanı seçildi ve hatta uygun bir adla kendi sesli kitabına sahip: Küçük Adama Dikkat.

Suçlu olarak damgalanmak için çok zaman harcadıktan sonra, Scott’ın imajının değiştiğini ve bir kahraman olarak hak ettiği takdiri aldığını görmek güzel. Ancak, umarım, Scott, uğraşması gereken daha çok şey olacağından, tüm bu şöhretin başına gitmesine izin vermez.

Cassie bir suçlu

göre çarpıştırıcı, Scott’ın kızı Cassie, tutuklanarak onun ayak izlerini takip etti ve onu kurtarmaya zorladı. Bununla birlikte, Thanos’un Snap’inden bu yana Kuantum Diyarı’na oldukça ilgi duyduğu için Hank ve Janet ile çalıştığını da ortaya koyuyor. Öyle ki, bir sonraki heyecan verici macerasında babasının yanında savaşmasına izin vererek kendi Karınca Adam kostümünü bile giyecek.

Cassie’nin bir genç olarak büyüdüğü ortaya çıktı. oyun sonuScott, Snap’ten beş yıl sonra Quantum Realm’den döndüğünde. En son Emma Fuhrmann tarafından canlandırılsa da, Cassie şimdi başrol oynadığı bilinen Kathryn Newton tarafından oynanacak. acayip, Büyük Küçük Yalanlar, Pokemon Dedektif Pikachuve Ebbing, Missouri Dışında Üç Billboard.

Kuantum Alemine

Filmin fragmanında Cassie, sinyalleri Kuantum Alemine iletebilen bir cihaz icat ettiğini ortaya koyuyor. Ancak makine bir sinyal aldığında her şey değişir. içeri diğer boyut. Kimse onu kapatamadan, bir şey cihazın Scott, Hope, Cassie, Hank ve Janet’i Kuantum Alemine çekmesine neden olur.

Sonuç olarak, Scott’ın bu filmdeki amacı muhtemelen onu ve sevdiklerini Kuantum Aleminden çıkarmak olacaktır. Yolculukları umdukları gibi bitmeyebilir, çünkü Scott bir zamanlar bu garip dünyada sadece beş saat mahsur kaldıktan sonra beş yıl sonra kendini Dünya’da buldu. O ve ekibi kendilerini daha istikrarlı bir ortamda bulamazlarsa, özellikle bu adamı kabul ettiklerinde, hepsi başka bir korkunç gelecekte Dünya’ya geri dönebilirler:

Fatih Kang

Kang, Loki'ye gülümser.

Bu zaman yolculuğu yapan tiran, MCU’nun bir sonraki büyük kötülüğü olacak şekilde ayarlandı. Kang’ın Kalan Olan olarak bilinen bir çeşidi ilk olarak M.Ö. Loki, kendini Zaman Değişkenliği Otoritesinin zalim lideri olarak ortaya koyuyor. İkincisi, “Kutsal Zaman Çizelgesi” nin yeni gerçekliklere dallanmasını önlemek için TVA’yı yarattı, böylece kendisinin kötü varyantlarının ortaya çıkmasını ve başka bir Çok Evrenli Savaşa neden olmasını engelledi. Ancak Sylvie, Kalanları öldürdükten sonra, zaman çizelgesi sonsuz sayıda evrende çözülerek Kang’ın geri dönmesine yol açtı.

göre Ekran RantıScott yeni fragmanda Kang ile karşılaşır. Kuantumani. Ama Scott’ın bir İntikamcı olduğunu öğrense de Kang, etkilenmez ve “Seni daha önce öldürdüm mü?” diye sorar. Bu çizgiye dayanarak, Kang’ın en az bir başka evrende Scott veya Yenilmezler’in bir çeşidiyle karşı karşıya kalması ve onu Dünyanın En Kudretli Kahramanları’nın zorlu bir düşmanı olarak sağlamlaştırması muhtemeldir. Buna rağmen, Kang aslında Scott’tan çalınan bir şeyi almak için bir hırsız olarak becerilerini kullanmasını talep eder ve ikisi arasında ilginç bir ilişki kurar.

MODOK görünecektir

Marvel'in MODOK'u

“Yalnızca Öldürmek İçin Tasarlanmış Zihinsel Organizma” olarak bilinen MODOK, uzun zamandır Marvel’in en tuhaf ama en güçlü süper kötülerinden biri olmuştur. MODOK, dev, mutasyona uğramış kafası nedeniyle etrafta dolaşmak için Kıyamet Sandalyesini kullanmak zorunda kalıyor. Bununla birlikte, aynı zamanda ona birçok gelişmiş silah yaratmasına izin veren ve onu hesaba katılması gereken bir güç yapan korkutucu derecede yüksek bir zeka verir.

Genellikle kötü organizasyon AIM ile ilişkilendirilmesine rağmen (ki ortaya çıktı). Demir Adam 3), MODOK’un filmdeki varlığı, Marvel’in onu MCU’da Kang’a daha bağlı hale getirmek için yaratıcı özgürlükler aldığını ima ediyor. Belki de Kang’ın Scott’ın geri almasını istediği çalıntı eşya o olacaktır.

Bill Murray bir kötü adamı oynayacak

Bill Murray, direksiyonda köstebek olan bir arabanın sürücü koltuğunda.

Bu filmde ondan çok fazla gülme beklemeyin. Efsanevi aktör/komedyen Bill Murray katılacak kuantum çılgınlığı kimliği henüz bilinmeyen bir kötü adam olarak. Bilinen, en azından göre OyunlarRadar+Murray’in karakteri, filmin fragmanı sırasında Quantum Realm’de Janet’i tanıyan garip bir şehrin hükümdarı olarak görünüyor, büyük olasılıkla o boyutta on yıllardır kaldığı yerden.

Jimmy Woo geri dönecek

Bu FBI ajanı, özellikle Randall Park’ın onun hakkındaki komik yorumu nedeniyle MCU’ya hoş bir katkı oldu. Woo, son filminde Scott’ın şartlı tahliye memuru olduğundan, Ant-Man’in bir sonraki büyük gişe rekorları kıran filminde geri dönmesi şaşırtıcı değil.

Ancak, filmin fragmanında Woo, Scott ile kahve içerken görülüyor ve bu, ikisinin artık arkadaş olduklarını gösteriyor. Bu filmde önceki filmdeki kadar büyük bir rolü olmasa da, Woo ve Scott’ı iyi ilişkiler içinde görmek yine de bir zevk.

Bu soygunu kim yönetiyor?

Peyton Kamış

İlk ikisini yöneten Peyton Reed Karınca adam filmler, Scott Lang’ın üçüncü solo gezisini yönetmeye geri dönecek. Bu, Reed’i MCU’da tam bir film üçlemesine sahip üç yönetmenden biri yapıyor, diğer ikisi Jon Watts (Örümcek Adam: Eve Dönüş ve iki devam filmi) ve James Gunn (galaksinin gardiyanları).

komut dosyası kuantum çılgınlığı daha önce için yazan Jeff Loveness tarafından yazılacak Rick ve Morty ve şu anda yazmaya ayarlı Yenilmezler: Kang Hanedanlığı. Eski diziye dayanan Loveness, Scott’ın en son boyut atlama macerasını kaleme almak için çoklu evren hakkında yazma deneyimine sahip.

Film Avengers: The Kang Dynasty ile bağlantılı.

Avengers: The Kang Dynasty'nin başlık logosu.

O zamandan beri Yenilmezler: Kang Hanedanlığı duyurulduğunda, hayranlar, unvan fatihinin çoklu evrende hasara yol açtığını görmek için can atıyorlar. Neyse ki onlar için Marvel CEO’su Kevin Feige belirtilmiş Disney D23 Expo’da bu filmin “5. Aşamaya doğrudan bir hat ve Kang Hanedanlığı.

Ant-Man’in Kang ile olan deneyiminin, Kang’ın çoklu evren ile devam eden savaşını etkilemesi muhtemeldir; bu, tıpkı Avengers’ın Thanos’un Snap in’ini geri almasına nasıl yardım ettiği gibi, Kang’ı da onu yenmek için gerekli hale getirebilir. oyun sonu. Ama sadece zaman gösterecek.

Karınca Adam ve Yaban Arısı: Quantumania 17 Şubat 2023’te sinemalarda gösterime girecek.






genel-19