Bungie, Destiny 2 Hotfix’in kesinlikle, gerçekten yeni içerik eklemediğini söylüyor

Bungie, Destiny 2 Hotfix’in kesinlikle, gerçekten yeni içerik eklemediğini söylüyor

Destiny 2 oyuncuları, internetteki en adanmış kriptologlar arasındadır. Bungie, bir Destiny 2 düzeltmesi sunduğunda, tutkulu Muhafızlar, popüler FPS oyunundaki yenilikleri görmek için oyunun oynanabilir her pikselini hevesle araştıracak.

Destiny 2’de Paskalya yumurtalarını gizlemek Bungie’nin ötesinde değil – aslında, Bungie ekibi uzay oyununda çeşitli gizli görevleri ve bulmaca öğelerini saklıyor, bunların çoğu yenilenen King’s Fall’dakiler gibi tamamlanması ekip çalışması gerektiriyor. yağma.

Bununla birlikte, en son Destiny 2 düzeltmesiyle Bungie, oyuncuların, aslında herhangi bir yeni oyun içeriği eklemediğini kesinlikle bilmelerini istiyor.

Tipik olarak Bungie, imza MMO’sunda yaptığı değişiklikleri açıklayan yama notları yayınlar. Ancak bu durumda ekip, oyuncuların var olmayan gizli Paskalya yumurtalarını kovalamamalarını sağlamak istedi. Bu nedenle şirket, yama notlarını tam olarak bunu sağlamak için bir fırsat olarak kullandı.

tamamı Destiny 2 Düzeltme 6.2.0.8 resmi Bungie blogundaki notlar aşağıdaki gibidir:

GENEL

  • Bu bir test, lütfen dikkate almayınız.
    • Farklı bir Düzeltme türü için bazı yeni teknolojileri test ediyoruz.
    • Hiçbir gizli görev veya eklenen/değiştirilen şeyler yok.
  • Cidden, bize güven.
    • Avlanmak istiyorsanız, çekinmeyin.
    • Bir şey bulamayınca bize ağlayarak gelme.

Bungie, 11 Ekim’de kısa bir bakım döneminden sonra notları yayınladı. Özellikle, düzeltme, sezonun son hikaye göreviyle aynı gün yayınlandı; bu, oyuncuların yamanın herhangi bir gizli içerik sunup sunmadığını merak etmelerinin bir başka nedeni olabilir.

Ancak, yama notlarıyla Bungie, oyuncuların açıklamasını gerçek değerinden almaları gerektiğini açıkça ortaya koyuyor. Topluluğu içinde şeffaflık geçmişine sahip bir oyun şirketi olarak Bungie, bir yama güncellemesinde sırları gizleyebilir, ancak düzeltme gerçekten gizli materyaller içeriyorsa yeni içerik olmadığını iddia ederek oyuncuların güvenini ihlal etmeyecektir.

Ekip, yeni teknolojisini bir açıklama yapmadan basitçe test etmiş olsaydı, oyuncular güncellemenin ne anlama geldiğini bilmedikleri için muhtemelen şikayet edeceklerdi. Gerçek içerik güncellemeleri genellikle daha sıkı bir test ve geliştirme sürecinden geçerken, geliştiriciler genellikle gerektiği gibi çalışmayan açıkları veya mekanikleri yamalamak için düzeltmeler kullanır. Yama notları, oyuncuların geliştiricilerin oyun ortamında neyi değiştirdiğini hızlı ve kolay bir şekilde anlayabilmeleri için basit bir özet sağlar.

Bungie’nin kesin açıklaması, açıklamayı bir mem haline getiren Destiny 2 topluluğunun dikkatini çekti.

Şaka olarak, YouTuber KackisHD yeni içerik keşfettiklerini iddia etti Warmind’e atfedilen ve daha sonra bir NSFW ses klibiyle kısa bir video olarak paylaştıkları bir ses hattı şeklinde.

Güncellemeyi “Sus Hotfix” olarak etiketlediği bir videoda YouTuber Actecross, yama notlarını yüksek sesle okuyor duraklatmadan önce, Discord sohbetinin sesini açın ve kendinden emin bir şekilde “Yo, gizli bir görev olmalı” dedi.

Longtime Destiny 2 yayıncısı Gerçek Öncü ilan edildi gizli arayışı ilk keşfeden o olacaktı.

Bungie topluluk yöneticisi dmg04 onaylandı Destiny 2’ye sıklıkla yer veren gazeteci Paul Tassi’ye atılan bir tweet’te güncellemede yeni bir şey yoktu. Bungie çalışanı, güncellemeyi “Gerçekten sadece bir test. Bu, herhangi bir olay meydana gelmediği için temiz bir pencereydi” diye ekliyor, “Hiçbir şey göndermek yerine, daha da şüpheli görünen, yama notlarıyla biraz eğlenmeye karar verdi.”

Daha fazla Destiny 2 içeriğine açsanız, bir sonraki genişlemede neler bekleyebileceğinizi öğrenmek için Destiny 2 Lightfall çıkış tarihini, yeni alt sınıfı ve harita ayrıntılarını kapsayan kılavuzumuza göz atın. Ayrıca bu hafta Nightfall silahının ne olduğunu, Nightfall’ın bu hafta rotasyonda olduğu ve oyuncuların ne kadar zor olacağını tahmin edebileceklerinin bir özetini bilerek eziyete ayak uydurmak isteyeceksiniz.



oyun-2