Google Pixel Buds Pro’da kubbe mührü nasıl kontrol edilir

Google Pixel Buds Pro’da kubbe mührü nasıl kontrol edilir


Google’ın Pixel Buds Pro’su (onlara Android için en iyi kulaklıklar adını verdik), aktif gürültü iptali (ANC), Google Asistan desteği, kablosuz şarj ve daha fazlasını içeren Google’ın en yeni kulaklık teknolojisi sürümüyle donatılmıştır.

Şu anda özellikle önemli bir numara ve Pixel Buds Pro’nun en benzersiz özelliklerinden biri olan kulak ucu contasını kontrol etme yeteneği hakkında konuşmak istiyoruz. Kulak contası, kubbenin kulağınızın içine ne kadar iyi oturduğunu, pasif gürültü engellemenin ne kadar etkili olduğunu ve genellikle Buds Pro’nun ne kadar rahat hissettiğini gösterir. Bu özelliği kullanma hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Pixel Buds Pro’da kulak tıkacı nasıl kontrol edilir

Başlamadan önce, Android işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Bunu yapma özelliği Android 10’da eklendiğinden bu pek çok kişi için sorun olmamalı, ancak en yeni özelliklerin tümünü almak için Android’in en son sürümüyle çalıştığınızdan emin olmak her zaman iyi bir fikirdir.

Aşama 1: Pixel Buds Pro’nuz kutudan çıkar çıkmaz orta boy silikon kulaklık uçlarıyla birlikte gelir. Biri daha büyük diğeri daha küçük olmak üzere iki kubbe boyutu daha dahildir. Geçmişte kulak uçlarıyla ilgili sorun yaşadıysanız, daha sıkı oturması için hafızalı köpük kulaklık uçlarını da seçebilirsiniz — Google, bazılarını mağazasında satıyor. Size en uygun görünen kulak uçlarını seçin. Kulaklar tuhaf olabilir: Bazen her kulakta farklı boyutta bir uç en iyi sonucu verir.

Adım 2: Pixel Buds Pro’yu kulaklarınıza yerleştirin ve yerlerine tam olarak oturduklarından emin olmak için hafifçe döndürün.

Aşama 3: Android telefonunuzu açın. Google’ın Pixel telefonlarından birini kullanıyorsanız, şuraya gidin: Bağlı cihazlar. Pixel Buds Pro’nuzu henüz eşleştirmediyseniz bu adıma başlamadan önce eşleştirme sürecinden geçmeniz gerekir. Pixel Buds Pro’nuzu telefonunuzda bulun. Bağlı cihazlaröğesini seçin ve çark dişi Ayarlarınızı ziyaret etmek için simge.

Pixel olmayan bir telefon kullanıyorsanız, ayrı olarak indirmiş olmanız gerekirdi. Google Piksel Tomurcukları uygulaması kurulum sırasında. Benzer seçenekleri görmek için bu uygulamayı açın.

Pixel'de Bağlı Cihazlar.

4. Adım: Ayarlarda, bulun ve seçin Kulak ucu mühür kontrolü.

Ayarlarda Kulak Ucu Mührü Kontrolü.

Adım 5: Pixel Buds Pro şimdi Mühür Kontrolünü çalıştıracak ve siz programın çalmayı tamamlamasını beklerken bazı test ses örneklerini çalacaktır. Bu, ANC’yi kulaklıklarınızı nasıl taktığınıza daha iyi uyacak şekilde ayarlamak da dahil olmak üzere birkaç şey yapacaktır. Ancak en önemli kısım, kullanıcılara kubbe contaları için başarılı/başarısız bir sonuç sağlamaktır.

Mühür Kontrolün başarısız olursa, bu, kulaklıklarınızı ayarlama zamanınızın geldiği anlamına gelir. Farklı kulak uçlarına geçmeyi ve tekrar denemeyi deneyin – özellikle daha büyük uçlar sızdırmazlığı iyileştirebilir. Mühür Kontrolü tomurcuklarınıza geçer not verene kadar üzerinde çalışın.

Orijinal Mühür Kontrolü Devam Ediyor.

Kulak contası kontrolünde sorun giderme

Kulak ucu contanızda bir sorun varsa, kontrol etmeniz gereken birkaç nokta var.

Aşama 1: Kulak Ucu Mühür Kontrolü, gerçekten iyi bir uyum sağladığını düşünmenize rağmen hiç çalışmıyor gibi görünüyorsa, Google Pixel Buds uygulamasının (Pixel olmayan telefonlarda) güncellendiğini kontrol etmelisiniz. Güncelleyin ve yeniden başlatın, ardından tekrar deneyin.

Adım 2: Bu işe yaramazsa Pixel Buds Pro’nuzu tamamen sıfırlayın. Telefonunuzun Bluetooth’una Pixel Buds Pro’nuzu tamamen unutmasını söyleyin ve şarj çantasına koyun.

Şarj kutusunu açık bırakın. basın eşleştirme açıkken kasanın arkasındaki düğmeye basın ve 30 saniye basılı tutun. Durum ışığı yanıp sönecek ve sonunda sıfırlandığını göstermek için yanıp sönmeyi durduracaktır. Durum ışığı bir süre farklı renklerde yanıp sönerek yanıp sönen beyaza geri dönerek sıfırlamanın tamamlandığını gösterir. Kulaklıklarınızı eşleştirin ve tekrar deneyin.

Aşama 3: Dediğimiz gibi, kulaklar tuhaf olabilir. Bazen ipuçları, kulaklarınızın boyutuna ve şekline bağlı olarak tam oturmayabilir. Yardımcı olabilecek bir alternatif olarak hafızalı köpük kulak uçlarından bahsettik. Ancak nihayetinde, bunun yalnızca bir optimizasyon süreci olduğunu unutmayın – çalıştıramazsanız Pixel Buds Pro deneyiminiz mahvolmaz. ANC ve diğer özellikler çalışmaya devam edecek.

4. Adım: Son olarak, Pixel Buds Pro deneyiminizden hayal kırıklığına uğradıysanız, şunları yapabilirsiniz: Google’ın hizmet sitesi ve kulaklıkları değiştirip değiştiremeyeceğinize veya başka bir modelle değiştirip değiştiremeyeceğinize bakın.

Henüz bir göz atmadıysanız, Google Pixel Buds Pro ipuçları ve püf noktaları listemize göz atmalısınız.






genel-19