Artık kaçınmanız gereken yepyeni bir Microsoft Teams toplantısı türü var

Artık kaçınmanız gereken yepyeni bir Microsoft Teams toplantısı türü var



Microsoft Ekipleri için tamamen yeni bir kullanım durumu oluşturacak bir güncelleme almak üzere. işbirliği ve video konferans platform.

açıklandığı gibi son ekleme (yeni sekmede açılır) resmi yol haritasına göre, Microsoft Teams yakında “sanal randevular” adı verilen yeni bir toplantı türünü destekleyecektir. Buradaki fikir, B2C işletmelerine müşterileriyle istişareleri planlamanın basit bir yolunu sunmaktır.

Microsoft, “Toplantı türünü kullanırken, konuklara katılmayı kolaylaştırmak için önemli randevu ayrıntılarını içeren bir toplantı daveti alacaklar” dedi. “Herhangi bir cihazdan katılabilirler – Teams yüklemeye gerek yoktur – ve siz başlamaya hazır olana kadar rahat bir randevu öncesi sanal bekleme odası deneyimi yaşayabilirler.”

Sadece iş için değil

İşbirliği ve iletişim sektöründeki diğer birçok hizmet gibi, Microsoft Teams de pandemi uzaktan ve hibrit çalışma. bu son rakamlar 270 milyondan fazla insanın her ay platformu kullandığını öne sürüyor.

Ancak, platformun erişimini daha da genişletmek amacıyla Microsoft, son aylarda tüketiciler için de kullanım senaryoları geliştirmeye önemli miktarda enerji harcadı.

Teams’in kalbine inşa etmenin yanı sıra Windows 11 (Chat uygulaması artık görev çubuğunda kalıcı bir donanımdır), Microsoft ayrıca masaüstü istemcisine, platformu ticari olmayan bir kitle için daha erişilebilir hale getirmek için görsel bir revizyon verdi.

Ayrı olarak, şirket kısa süre önce tüketici ve işletme hesaplarını harmanlamayı mümkün kılarak kurumsal kullanıcıların kişisel Teams oturum açma bilgilerini kullanan müşteriler ve ortaklarla sohbetler ve toplantılar başlatmasına izin verdi.

Microsoft, lansmanını markalaştırmış olsa da Ekipler için 3B avatarlar Toplantı katılımını ve katılımı artırmanın bir önlemi olarak, profesyonel olmayanların da oynamak isteyeceği bir özelliktir.

B2C randevularına özel yeni bir toplantı türü oluşturma hareketi, bu daha geniş süreçteki en son adımdır ve hem işletmeler hem de tüketiciler için artık tanıdık olan platformla etkileşim kurmaları için yeni bir neden yaratır. İnsanların bu fikre katılıp katılmayacağı ise ayrı bir soru.

Sanal randevular özelliği halen geliştirme aşamasındadır, ancak yıl sonuna kadar tüm Teams kullanıcılarına sunulacaktır.



genel-6