MSI AMD Dizüstü Oyun Bilgisayarları Mükemmel Çoklu Görev ve Oyun Ortağınızdır

MSI AMD Dizüstü Oyun Bilgisayarları Mükemmel Çoklu Görev ve Oyun Ortağınızdır


MSI oyun dizüstü bilgisayarları, oyuncular ve çok görevliler için özel olarak üretilmiştir ve yüksek düzeyde optimize edilmiştir. Güçlü işlemcilerden yüksek grafiklere ve en son teknoloji özelliklerine kadar. Sorunsuz, yüksek hızlı bir oyun deneyimi istiyorsanız ve üretkenliğinizi artırmak istiyorsanız, MSI dizüstü bilgisayarlar satın almayı düşünmeniz gereken mükemmel bir seçimdir.

Bugün size, olağanüstü oyun ve çoklu görev için AMD Ryzen Mobil İşlemciler ve Radeon RX grafikler, yüksek kaliteli görseller için bir AMD FreeSync Premium 144 Hz ekrana sahip iki MSI dizüstü bilgisayar, Bravo 15 ve Alpha 15 hakkında bilgi vereceğiz. Ve etkili soğutma için güvenilir bir termal çözüm teknolojisi. Daha birçok heyecan verici ve yenilikçi özellik var, ancak MSI Alpha 15 ve Bravo 15’in dizüstü oyun deneyiminizi nasıl yeni bir düzeye taşıyabileceğini anlamak için makaleyi daha fazla okumanız gerekecek.

Öyleyse başlayalım:

MSI Bravo 15: Bütçe dostu seçenek
1024 bravo
Verimliliğinizi ve günlük performansınızı en üst düzeye çıkarmak mı istiyorsunuz? O zaman eve MSI Bravo 15 alın. AMD Ryzen 5 5600H Mobil İşlemciler ve 4 GB GDDR6 VRAM’li Radeon RX 5500M grafik kartıyla desteklenen bu dizüstü bilgisayar, ister çoklu görev, ister oyun ister video düzenleme olsun, attığınız her şeyi alabilir, bu MSI dizüstü bilgisayar her şey için hazır . Counter-Strike: Global Offensive, Gears 5, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Immortals Fenyx Rising ve diğerleri gibi oyunlar bu dizüstü bilgisayarda kolayca oynanabilir. Daha ne? Bu dizüstü bilgisayardaki RAM’i 64 GB’a (iki yuva) kadar genişletebilirsiniz.

MSI Bravo 15’in tasarımı kendisi için konuşur. Metalik üst kısımdaki thunderbird logosu ve siyah kasa, dizüstü bilgisayara sağlam bir görünüm ve his verir. Kullanıcılara, akıllarına koydukları her şeyi fethetme güveni verir. Böyle kahramanca bir tasarım ve güçlü performans, bu dizüstü bilgisayarı kendiniz satın almak istemenize yetecek kadar cezbedici.

Fütüristik ve şık tasarımının yanı sıra Bravo 15, aynı zamanda dayanıklı bir dizüstü bilgisayardır. Ayrıca, takılma veya titreme olmadan oyun için mükemmel kararlılık sağlamak için 144 Hz yenileme hızına sahip 15,6 inç FHD IPS panele sahiptir. Ayrıca bu dizüstü bilgisayar, 6 adede kadar bakır ısı borusu ve 2 fan ile CPU ve GPU için özel bir termal soğutma çözümüne sahiptir. Bravo 15’te sağlanan bu soğutma çözümü, ağır hizmet kullanımı sırasında ısı ve gürültünün üstesinden gelir.

MSI Bravo 15, Nahimic by Steelseries ile üst düzey ses sunar; bu, kullanıcının film, video izlerken ve oyun oynarken etkileyici sesin keyfini çıkarmasını ve 360 ​​derecelik bir ses deneyimi yaşamasını sağlar. Gerçek müzik tutkunlarını çok mutlu edecek Yüksek Çözünürlüklü Ses de var. Oyun oynarken veya film izlerken en net ve en temiz sesi dinlemenize yardımcı olur.

Bravo 15 ayrıca dizüstü bilgisayar ve mobil oyun arasında kusursuz bir oyun performansı sağlayan bir MSI App Player’a sahiptir. Ergonomik olarak tasarlanmış yeni bir klavye, geliştirilmiş grafikler ve sorunsuz çoklu görev dahil olmak üzere çok sayıda özelleştirilmiş özelliğe erişmenizi sağlar. Ayrıca bu yeni klavye, temel görevleri yerine getirirken size yardımcı olacak bir sayısal tuş takımı ile birlikte gelir.

MSI Bravo 15, yüksek hızlı Wi-Fi 6 ile birlikte gelir ve internet gecikmesi olmadan ışık hızında çevrimiçi oyun ve eğlencenin keyfini çıkarmanızı sağlar. Bu bütçe dostu dizüstü bilgisayar aynı zamanda 144 Hz’ye kadar yüksek yenileme hızını, daha düşük gecikmeyi destekleyen ve gecikmesiz ve sorunsuz bir oyun performansı sunan bir AMD Sync Premium ekrana sahiptir.

Bu kadar güçlü bir bütçe dizüstü bilgisayar satın alıyorsanız, onu sadece günlük işler için satın almıyor olabilirsiniz. Bunun yerine, daha kısa sürede daha fazlasını tamamlayarak verimliliğinizi artırmak istiyorsunuz ve MSI Bravo bunu yapmanıza yardımcı olmak için burada. Bu bütçe dostu dizüstü bilgisayar, 1 harici ekrana kadar 4K çıkışı desteklediğinden sizin için ideal bir çoklu görev ortamı yaratan Matrix Display teknolojisiyle birlikte gelir. O halde şimdi MSI Bravo 15’e dönün ve ekstrem oyun ve çoklu görev deneyimi vizyonunu genişletin.

Başlangıç ​​fiyatı: Rs. 49.990

MSI Alpha 15: Performans çözümü
1024 2 ms
MSI Alpha 15 ile yaptığınız her oyunda veya işte zirvede kalabilirsiniz. Dikkat çeken şık bir görünüme sahiptir. Bu güçlü dizüstü bilgisayarın metal kasası ve birinci sınıf ve yüksek kaliteli dokuları, onu Güzel ve Çirkin’in mükemmel bir örneği haline getiriyor. Sağlam ve şık bir dizüstü bilgisayarı sevenler için idealdir. Ama hey, size henüz özellikleri söylemedik! Öyleyse onlarla başlayalım.

MSI Alpha 15, oyun dünyanızı ateşe vermek için doğuştan hazır olduğu için satın almayı düşünebileceğiniz harika bir konser. Alpha 15, en yeni AMD Ryzen 7 5800H Mobil İşlemcilere ve Radeon RX 6600M grafik kartına sahiptir, böylece gecikmesiz bir oyun deneyiminin ve kristal netliğinde görüntü kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz. Olağanüstü dizüstü bilgisayar deneyimleri sunmaya yardımcı olan 8 GB GDDR6 VRAM ile birlikte gelir. Ayrıca, hemen hemen her şeyi kaldırabilirsiniz, ancak bu dizüstü bilgisayar, herhangi bir yoğun görevde sınırlarını zorlasanız bile terlemeyecektir. Evet, bu nedenle MSI Alpha 15, 64 GB’a kadar RAM (iki yuva) desteğiyle performans çözümünüzdür.

Öne çıkan AMD Ryzen 7 5800H Mobil İşlemciler, oyun dizüstü bilgisayarlarında masaüstü kalitesinde bir performans sağlar. Forza Horizon 4, Shadow of The Tomb Raider, Far Cry New Dawn, Assassin’s Creed Valhalla ve daha pek çok oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bu dizüstü bilgisayar, AMD Ryzen işlemcilerin AMD Radeon grafiklerinin tüm gücünden yararlanmasını sağlayarak dizüstü bilgisayarın performansını belirli oyunlarda artırabilen AMD Akıllı Erişim Belleği teknolojisiyle birlikte gelir. Bu artırılmış performans, oyununuzun ekranda yeni bir gerçeklik düzeyine çıktığını görmenize yardımcı olacaktır.

MSI Alpha 15, AMD FreeSync Premium ile birlikte gelen 144 Hz yenileme hızına sahip 15,6 inç FHD IPS panele sahiptir, böylece akıcı ve takılmasız bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. Ve unutmamak gerekir ki, geniş ekran, yüksek yenileme hızı, düşük gecikme süresi ve düşük kare hızı telafisi kusursuz çalışacak ve her görsele ihtişam katacaktır.

Güçlü bir CPU ve GPU ile MSI Alpha 15, Cooler Booster 5 adlı 6 adede kadar ısı borusu ve 2 fana sahip bir termal çözüme de sahip. Bu termal çözüm, dizüstü bilgisayarın serin kalmasına yardımcı olur ve saatlerce süren zorlu oyunlardan sonra bile maksimum performans sunar. MSI Alpha 15’in yüksek performansıyla sizi etkileyecek özelliklerle dolu olduğuna hiç şüphe yok.

Dizüstü bilgisayar ayrıca, oyun oynarken ve film izlerken sizi içine çeken bir ses deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlamak için kayıpsız ve üstün ses kalitesi sunan yüksek çözünürlüklü ses teknolojisine sahiptir. Bağlantı açısından MSI Alpha 15, Wi-Fi 6 ile birlikte gelir. Böylece yüksek hızlı çevrimiçi oyun oynamanın, gecikmesiz web’de gezinmenin, yayın akışının ve çok daha fazlasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Bravo 15 gibi, Alpha 15 de Nahimic by Steelseries ile yüksek kaliteli ses sunuyor. Bu ses sürücüsü, ses deneyiminizi geliştirecek ve müziği amaçlandığı şekilde dinlemenize olanak tanıyacaktır. Herhangi bir cihazdaki içerik ne olursa olsun ve Nahimic by Steelseries, sizi büyüleyecek en hassas 3D sesi sunar. Stil açısından, bu oyun dizüstü bilgisayarındaki MSI Center, oyun stilinizle kolayca eşleştirebileceğiniz Mystic Lights ile RGB aydınlatma klavyesini özelleştirmenize yardımcı olur. RGB oyun klavyesi, hayatınızı kolaylaştıran bir sayısal tuş takımı ile birlikte gelir. Çok kolay.

Alpha 15 ile gelen MSI APP Player’ı da unutmamak gerek, mobil oyunlar ve PC platformları arasında kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor. Bu yenilikçi uygulama aynı zamanda aşırı mobil oyuncular için oyun kazanma oranını artırmak için kısayol tuşu özelleştirmesi sunar.

Başlangıç ​​fiyatları: Rs. 89.990

Peki, ne bekliyorsun? Dizüstü bilgisayarınızı seçin, hemen eve getirin ve her zaman arzu ettiğiniz birinci sınıf oyun ve çoklu görev performansını yaşayın.



genel-8