Warzone 2’de Chimera’nın kilidi nasıl açılır

Warzone 2’de Chimera’nın kilidi nasıl açılır

bilmek Warzone 2’de Chimera’nın kilidi nasıl açılır size, saldırı ve SMG arasında bir köprü görevi gören benzersiz bir saldırı tüfeği kazandıracak. Chimera, yeni Warzone 2 haritasının açık alanlarıyla başa çıkmak için hasar aralığına sahip olmadığı için en iyi Warzone 2 keskin nişancı tüfeklerinden birinin yanında ikincil bir silah olarak kullanılabilecek birkaç saldırı tüfeğinden biridir, ancak yakın dövüşte mükemmeldir.

Entegre bir susturucu ve ses altı mermilerle, yalnızca atışlarınız sessiz kalmayacak, aynı zamanda sizin tarafınızdan öldürülecek kadar talihsiz olan herkes mini haritanın dışında kalacaktır. En iyi Warzone 2 FSS Hurricane teçhizatına çok benzeyen Chimera, bir saldırı tüfeği ile SMG arasında bir melez görevi görür ve ona diğer en iyi Warzone 2 silahlarının çoğunun sahip olmadığı bir yardımcı program sunar.

Chimera saldırı tüfeği nasıl açılır

Chimera’nın kilidini açmak için belirli bir silah mücadelesini tamamlayabilir veya mağazadan bir Chimera silah paketi satın alabilirsiniz.

Bunun ve M13B’nin silah mücadeleleri hala bir gizem, ancak önceki silah sürümlerinden yola çıkarak, belirli koşullar altında birden fazla maçta öldürmeyi güvence altına alacaklar. Örneğin Bruen Mk9 LMG, oyunculardan dumanın yakınındayken 15 farklı maçta üç öldürme yapmalarını istedi.

Warzone 2’de Chimera’nın kilidinin nasıl açılacağına dair şu ana kadar sahip olduğumuz tüm bilgiler burada. Menzilli bir birincil silah arıyorsanız, ancak keskin nişancı tüfeklerinden hoşlanmıyorsanız, burada en iyi Warzone 2 RAAL MG teçhizatına sahibiz. , menzilden bağımsız olarak bir düşmanı üç atışta düşürebilen bir LMG. Bazı potansiyel Chimera sınıflarını görmek için, en iyi Warzone 2 yükleme düşüşlerine göz atın, bu saldırı tüfeğinin belirli imha markanızı nasıl tamamlayacağına dair bir fikir verecektir.



oyun-2