Halo ve Sea of ​​​​Thieves, Calm uygulamasında oyuncuları yatıştırmak istiyor

Halo ve Sea of ​​​​Thieves, Calm uygulamasında oyuncuları yatıştırmak istiyor


Meditasyona elverişli ses parçalarının veya yatıştırıcı videoların dağıtımında uzmanlaşan Calm gevşeme uygulaması, yakında oyuncuları memnun etmesi gereken küçük bir şeye ev sahipliği yapacak. Bildirdiği gibi TechCrunchuygulama yakında video oyunlarının ses ortamlarına güvenebilecek Halo Sonsuz ve Hırsızlar Denizi, kullanıcılarına huzur ve dinginlik sağlamak.

Lisansları Microsoft’a ait olan bu oyunların seçimi tesadüf değildir. Her ikisi de lansmanlarında ilgili film müziklerinin yüksek kalitesi için selamlandı. Oldukça heyecan verici olmasına rağmen, iki oyun gerçekten de açık ortamların ve doğanın iyi bir parçası. Bu ortamlara eşlik eden parçalar bu nedenle tefekkür için uygundur… bu da onları Sakin ile alakalı kılar.

aynı kategoride

Unutulma hakkı: Google, karalayıcı bilgileri sonuçlarından kaldırmak zorunda kalacak

Calm ve Microsoft için faydalı bir reklam mı?

Buna aldanmayalım dedi, ek olarak ” Ses manzaraları ” nın-ninHalo Sonsuz ve Hırsızlar Denizi on Calm, her şeyden önce hem Microsoft hem de dinlenme platformu için (küçük) bir tanıtım gösterisidir. Hollow’da, iki varlık, bazı Calm kullanıcılarının oyunları oynamaya merak duyacağını ve iki oyunun oyuncularının bu ortaklıktan yeterince etkilenip Calm üzerine meditasyon yapacaklarını umuyor.

Bu durumda, her iki durumda da şans muhtemelen oldukça düşüktür, ancak en azından belirli video oyunlarının müzikleri üzerinde yapılan çalışmaları vurgulama erdemine sahip olan girişimi memnuniyetle karşılamamak zordur. Ancak bu aşamada, Calm’ın gelecekte diğer büyük video oyun lisanslarından ses ortamlarını barındırıp barındırmayacağı bilinmiyor. Olsa bile bu imkansız değil karşıdan karşıya geçmek Xbox evreni ile Calm uygulaması arasında Microsoft tarafından yürütülen çok özel bir operasyon çerçevesinde yer almaktadır. ruh sağlığı teması.



genel-16