Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Amazon Prime Video’nun eski başkanı Trendio’yu başlattı

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Amazon Prime Video’nun eski başkanı Trendio’yu başlattı


Amerika Birleşik Devletleri’ndeki eski Prime Video Başkan Yardımcısı Alex Perez-Tenessa, mızrak trendio Amerikalı bir seri girişimci olan David Olmos ile. Amazon Prime Video’nun eski lideri, yeniden düşünmek için bir sosyal ticaret uygulamasıyla yeni bir maceraya atılıyor güzellik ürünü alışveriş deneyimi.

Trendio: güzellik ürünleri için sosyal ağ

Alex Perez-Tenessa, Trendio ile alışverişe adanmış bir uygulama hayal etti. Fikir, insanların tamamen şeffaf bir şekilde kişiselleştirilmiş içerikle etkileşim kurmasına ve güzellik ürünleri satın almasına olanak tanımaktır. kullanıcı tarafından oluşturulan içerik aracılığıyla. Eski Prime Video yöneticisi, projeyi hayata geçirmek için Amazon Live’ın eski bir işbirlikçisi olan Julie Novak ve Glossier’de makyaj kategorisi yöneticisi Leah Grubb ile de görüştü.

aynı kategoride

Avrupa Birliği kurumsal yeşil aklamaya son vermek istiyor

Amaç: Geleneksel olarak yalnızca mağazalarda bulunan kişiselleştirilmiş tavsiyeler sunarak güzellik ürünleri için e-ticaretin geleceğini yeniden keşfeden bir platform geliştirmek, e-ticaretin verimliliği ile. Alex Perez-Tenessa, önceki rolünde içerik oluşturmayla ilgili bir dizi yeni teknolojiyi keşfetmeyi başardı. sahip olduğunu belirtiyor dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin değişen beklentileri ve davranışları göz önüne alındığında. Trendio gibi bir uygulamayı başlatmak için bir fırsat olduğunu fark etmemi sağladı. “.

Müşterilerin ürünlerin değerini anlaması için, göstermenin en iyi kanıt olduğuna inanıyor. Ancak dijital ortamın gelişmesi daha fazla şeffaflık yönünde olmamıştır, hem markalar hem de tüketiciler için. Trendio ile videodan yararlanmak istediğini açıklıyor ” güzellik ürünlerini keşfetmenin ve satın almanın daha iyi bir yolunu yaratmak için “. Sosyal ağ, yalnızca canlı içerik sunmakla kalmaz, aynı zamanda canlı içerik sunar. Platformda yayınlanan videolar, kullanıcıların ürünler ve markalar hakkında bilinçli kararlar vermek.

Trendio’da yer alan güzellik markalarının büyüyen listesi arasında Merit, Philosophy, Ursa Major, Nudestix, Kjaer Weis, Joanna Vargas, Coola ve Avène yer alıyor. uygulama sunuyor TikTok’unkine benzer bir haber akışı, farklı ürünlerin kısa önizlemeleri arasında gezinebilirsiniz. İlginizi çeken bir ürünle karşılaşırsanız videonun tamamını izleyebilirsiniz. Trendio ayrıca bir içerik oluşturucuyla bir ürün hakkında sohbet etme seçeneği sunar. Bağlantılar daha kolay yapılır çünkü platformda bulunan tüm kullanıcıların ortak bir ilgi merkezi vardır: kozmetik ürünler.

Şu anda Trendio, ABD’de iOS, Android ve Roku’da kullanılabilir. Alex Perez-Tenessa, Prime Video’da geçirdiği zamandan bir ders çıkardı: tüketiciler giderek daha fazla bağlantılı TV’ye doğru ilerliyorbu nedenle Trendio’nun hem mobilde hem de Roku’da kullanılabilir olması önemlidir.



genel-16