Samsung, yeni iPad’ler için özel OLED paneller geliştiriyor

Samsung, yeni iPad’ler için özel OLED paneller geliştiriyor


Samsung, yeni iPad'ler için özel OLED paneller geliştiriyor

SAMSUNG belirli alanlarda kullanılacak özel OLED panellerin geliştirilmesine öncelik verdiği bildiriliyor. ipad 2024 modelleri.

Daha önce, teknoloji devi tamamen kesilmiş OLED paneller yapmak istiyordu, ancak OLED panellerine yönelik potansiyel talebi inceledikten sonra iPad’lerSamMobile, Samsung’un iki yığınlı tandem OLED panelleri geliştirmeye başladığını bildirdi.

Bu paneller ayrıca bazı Apple Mac’ler.

İki yığınlı tandem OLED paneller, bir yerine iki piksel katmanı içeriyor ve bu hibrit teknoloji, akıllı telefonlarda, tabletlerde, akıllı saatlerde, TV’lerde ve dizüstü bilgisayarlarda kullanılan mevcut OLED panellere göre daha yüksek parlaklık ve daha uzun ömür sunacak.

OLED panellerin kullanım ömrü daha kısadır ve yanma sorunları vardır ve Elma bu sorunları yeni panellerle çözmek istiyor.

Apple’ın kullanacağı iki yığınlı OLED paneller, tam kesilmiş OLED panellerden daha az gelişmiş.

İş açısından bakıldığında, şirket gelecekte daha fazla talep görecek paneller geliştirmelidir. Yani, Samsung Ekran tam kesim OLED ekranları geliştirmeyi erteledi.

Samsung, ilk kurulduğundan beri Apple’a OLED panelleri tedarik ediyor. elma izle. Bundan sonra, OLED panellerin tedarikini genişletti. iPhone’lardedi rapor.

FacebooktwitterLinkedin




genel-9