Üretken sızıntı, Samsung Galaxy S24’te yeni tür yakınlaştırma kamerası bekliyor

Üretken sızıntı, Samsung Galaxy S24’te yeni tür yakınlaştırma kamerası bekliyor



Samsung, popüler sızıntı ve içeriden Galaxy S24 için yepyeni bir yakınlaştırma kamera sistemini tanıtabilir Ice Universe Twitter’da çalıyor. Samsung’un 2024’teki potansiyel gururu ve ihtişamıyla ilgili en son söylentilere göre, Güney Koreli şirket muhtemelen yeni bir sensör kullanarak ve/veya yeni bir çözüm benimseyerek telefoto kamerada bazı sağlam değişiklikler getirebilir.

Ice Universe’ün tweet’inin tam ifadesi, hayal gücüne çok şey bırakıyor; bu, Samsung’un yeni bir sensör kullanmayı planlayabileceği veya tamamen farklı bir lens türü benimseyebileceği anlamına gelebilir.
Daha dün, LG Innotek, optik görüntü kalitesinde kayıp olmadan 4x-9x yakınlaştırma aralığında optik yakınlaştırmaya izin veren kompakt yeni bir katlanmış lensi duyurdu. Aynasız ve DSLR fotoğraf makinelerinin lenslerine benzer şekilde, LG’nin en son atılımı, hareketli bileşenleri kullanıyor ancak çok daha küçük ölçekte, yerden tasarruf sağlıyor ve potansiyel olarak görüntü kalitesinde hiçbir kayba izin vermiyor. Samsung’un birkaç yıl önce katlanmış periskop lensiyle telefoto oyununun ön saflarında yer aldığı düşünülürse, Güney Koreli devin Ar-Ge birimindeki çalışmalarda uygun bir yanıt olduğundan eminiz, bu nedenle muhtemelen Ice Universe’ün sözlerini bu şekilde yorumlayabiliriz. yol.
bu Galaxy S22 Ultra, özel bir 10x optik kamera ve başka bir 3x telefoto kamera ile kesinlikle gerekli donanım özelliklerine sahip.
Başka bir olasılık da, Samsung’un ISOCELL serisindeki mevcut yüksek çözünürlüklü kamera sensörlerinden herhangi birini kullanabilmesi veya tamamen yeni bir sensör geliştirebilmesi. bu Galaxy S23 Ultra’nın, saygın 200MP’de çalışan bir ISOCELL HP2 sensörünü kullandığı yaygın olarak söyleniyor.
Elbette, henüz görmediğimiz veya dokunmadığımız göz önüne alındığında, Galaxy S24 serisi hakkında önemli bir sızıntı beklemek için biraz erken. Galaxy S23 ailesi henüz (Şubat ayı başlarında resmi bir duyuru yapılması bekleniyor), bu nedenle tüm Galaxy S24 söylentileri sağlam bir doz tuzla alınmalıdır. Arabayı eşeğin önüne koymayalım, Galaxy S24 dedikodularını başka zamana bırakalım.





telefon-1