RRR Yıldızları Ram Charan ve NTR Jr. Hollywood’a Açık

RRR Yıldızları Ram Charan ve NTR Jr. Hollywood’a Açık


Ram ve Bheem yanan bir odunun içinden geçiyor

Ekran görüntüsü: Varyans Filmleri

İzleyicilerin bir sorusu varsa vardır sormak sonrasında seyretme SS Rajamouli‘s epik RRbu: “Wburada daha fazla Ram Charan görebilir miyiz ve NTR Jr.?” olması kaçınılmaz görünmektedir. Tollywood süper yıldızları niyet Hollywood’un gişe rekorları kıran sahnesinde havaya uçmak geçiş başarısı-düşünmek pop-yıldız BTS seviyesi, ama sinema yap.

Hangi yönetmen veya yapımcının onları büyük bir franchise’a kuracağına dair bahislerimizi oynamanın zamanı geldi. En iyi yanı? Gitmeye hazırlar. ile yapılan bir röportajda ÇeşitlilikRam Charan ve NTR Jr., Hollywood’a gitme isteklerini ve ne tür filmlerin parçası olmak istediklerini tartıştılar. Hayranlar buna sahip olduklarını zaten biliyor eylem-yıldız karizması kilitli; zaten sahipler Hindistan’da büyük ün, nerede buna sahipler Rock ve Vin Dizel Hızlı ve Öfkeli garip rekabet enerjisi olmadan franchise popülerliği. bu RR yıldızlar Arkadaş, ancak benzer bir karakter dinamiğini keşfetme fikrine açıktırlar.

“Neden olmasın? Onu getirmek!” bir ağızdan paylaştılar. “Bunu keşfetmeyi çok isteriz,dedi Charan, onaylayarak. ikisi de oyunu daha fazla küresel gişe rekorları kıran yapmak için, “[like] to Rock ve Vin Diesel. Yakın zamanda bir röportaja giren NTR Jr. Marvel Sinematik Evrenine katılmayı çok isterdikabul. “Oyuncular olarak bize verileni kabul etmeye açık olmalıyız. Çok açığız.” Charan, birleşik cephelerini koruyarak şunları ekledi: “Yönetmenlerinizin bizi setlerde de deneyimlemesini çok istiyoruz ve harika bir iş çıkaracağımızı düşünüyorum.”

Ekrandaki ve ekran dışındaki karakterleri yalnızca sağlamlaştırılmış ateşli hayranların onları görme hayalleri Amerikan filmleri. “Bence iki karakterimiz de gerçekte bize çok benziyor. [life],”Charan paylaştı. “Sahneleri yaparken de çok doğal geldi.”

RRR, karakterlerinden yararlanan bir “suyla ateşin buluşması temasına” sahiptir. hangisi diye sorulduğunda elementler onlar kamera dışı, NTR’yi somutlaştırın. dedi, “Şahsen hissediyorum [after] Son 20 yıldır sahip olduğumuz dostluk, bence Charan daha çok su. Kesinlikle içe dönük biri olduğunu söyleyebilirim. Bilirsiniz denize baktığınızda, genel olarak derinliğini gerçekten tahmin edemezsiniz. İçinde neler olup bittiğini bilemezsiniz, aksi takdirde, ve kadar, derinlerine inmeye hazırsın. Yani benim için Genel olarak bir kişi olarak Charan çok derindir. Ne elde ettiğinizi tahmin edemezsiniz, sürece, ve kadar, isteklisin ya da seni davet etmeye istekli.” Şimdi, bu en iyisi aktörler arasında duyduğum en iyi arkadaş okuması.

Sonra Charan devreye girdi. “NTR, gördüğün şey ne alırsın Gizli bir şey yok. Yani o her şeyin içinde, ya da hepsi bitti. Bu kadar basit.” Bu, filmin dışındaki çağlar için bir kardeşlik. Filmlerde paket anlaşma olarak gelebilirler mi? Neredeyse onları ayırmak istemiyorsunuz.

Bir şeye hitap etmek o RR adanmışlar merak ettiler, tikili dedi Hindistan’ın Akademi Ödülleri sunumu olmaması konusunda kötü kan yoktuonur olduğunu açıklayarak genellikle olduğu gibi Hintçe bir filme gider tarihsel olarak sunulan dil. Yine de, NTR Jr. kaydetti RR müdür SS Rajamouli bu konudaki düşüncenin değişmesine yardımcı oluyor.RR bugün dünya çapında büyük bir Hint film endüstrisi haline getirdi. Burada oturup konuşan Telegu insanları olmamız bizi gururlandırıyor – bugün biz de Kızılderilileriz,dedi, yönetmenlerine kredi vermek. “Bu, usta bir hikaye anlatıcısının usta hikayelerle ortaya çıkmasının açık bir örneği.”

Charan ekledi, “Ve şimdi dünya birleşirken Batı da onun filmlerinden keyif alıyor. Sinema tek oluyor, sınırlar siliniyor.”

Aşağıdaki büyüleyici ve ilham verici sohbetin tamamını izleyin.

‘RRR’ Yıldızları NTR Jr ve Ram Charan ‘Naatu Naatu’ ve Telugu Filminin Uluslararası Başarısını Konuşuyor

RR şu anda benn seç tiyatrolar ödül sezonu için — öneririz mümkün olan en büyük ekranda izlemekiçinde mümkünse orijinal Telegu sunumu. Aksi takdirde, Netflix’te ideal olmayan bir dublajla da yayınlanıyor.


Daha fazla io9 haberi ister misiniz? En son ne zaman bekleyeceğinizi kontrol edin hayret, Yıldız Savaşlarıve Yıldız Savaşları yayınlar, sırada ne var? Film ve TV’de DC Universeve geleceği hakkında bilmeniz gereken her şey Doktor Kim.



genel-7