Unutulmuş Dosya Boyutu ve Ön Yükleme Tarihi Ortaya Çıktı

Unutulmuş Dosya Boyutu ve Ön Yükleme Tarihi Ortaya Çıktı


Luminous Productions’tan Forspoken, geçen ay oyuncuların kendilerini bekleyenleri deneyimlemeleri için bir demo aldı. Oyundaki şüpheli diyaloglarla karıştırılan pazarlama kampanyaları pek iç açıcı olmasa da demo hiç de fena değildi. Burada ve orada birkaç hıçkırıkla genel olarak benzersizliği için övüldü. Ancak Forspoken’ı sabırsızlıkla bekleyenleriniz için, dosya boyutu ve ön yükleme tarihi nihayet ortaya çıktı.

Forspoken’dan Frey bir canavara karşı savaşıyor

Unutulmuş İndirme Boyutu ve Ön Yükleme

Sağolsun çok güvenilir PlayStation Dosya Boyutu, Forspoken’ın boyutu ve başlığı ne zaman önceden yükleyebileceğiniz hakkında bilgimiz var. Oyun 87.275 GB (Sürüm: 1.000.001) ile geleceğinden, depolama alanı az olanlarınız için yer açın. Bu dosya boyutu, genellikle belirli 1. gün güncellemeleri olduğu için değişebilir. Bağlam açısından, PlayStation 5’teki Horizon: Forbidden West neredeyse aynı miktarda yer kaplıyor.

Geliştiriciler, Forspoken’ın tamamlanmasının yaklaşık 30 ila 40 saat süreceğini açıkladı ve bu da boyutu tamamen açıklıyor. Dahası, oyun, demo aracılığıyla bazı ipuçlarını gördüğümüz, keşfedilecek devasa bir açık dünyaya sahip. Oyunu lansman anında oynamak isteyen oyuncular için ise ön yükleme tarihi, çıkış tarihinden birkaç gün önce yani 22 Ocak olarak belirlendi.

Çıkış Tarihi ve Platformlar

24 Ocak 2023’te Athia’nın muhteşem ortamında Frey olarak oynayabileceksiniz. Başlangıçta Mart 2022’de çıkması planlanıyordu, ancak daha sonra Ekim’e ve ardından 3 ay daha geçerli tarihe ertelendi. Yayıncı Square Enix, Final Fantasy XVI ile aynı muameleyi yapıyor. Anlamı Forspoken, Xbox’ta piyasaya sürülmeye hazır olana kadar en az 2 yıl boyunca PlayStation’a özel olarak kalacak. Bununla birlikte, PlayStation ile aynı gün bir PC sürümü de belirlenir.

Forspoken’ı elinize almakla ilgilenecek misiniz? Demoyu nasıl buldunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.





oyun-5