Warhammer 40k Darktide ganimeti bir sonraki yamada elden geçiriliyor

Warhammer 40k Darktide ganimeti bir sonraki yamada elden geçiriliyor

Yakın tarihli bir geliştirici bloguna göre, Warhammer 40k Darktide’da ganimet elde etmek, pis ret eldivenlerinizi takmak yakında daha kolay olacak. Bilimkurgu ortak oyununun geliştiricileri, çekirdek sistemde oyuncuların yeni donanımlar kazandığı çeşitli değişiklikler üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar ve bazı ince ayarlar oldukça önemli olsa da oyuncular hala unsurlar hakkında endişeleniyor. büyük ölçüde bakir kalmaktadır.

Ancak önce iyi haber. Darktide’ın geliştiricileri diyor ki öğe edinmeyle ilgili eleştirileri yüksek sesle ve net bir şekilde duydular ve tüm bu süreci daha az sinir bozucu hale getirmek için birkaç adım atıyorlar. Haliyle, Darktide oyuncuları çeşitli kaynaklardan yeni öğeler alıyor: Oyuncuların, dönen bir dizi teçhizat ve biblo satın almak için görevleri tamamlayarak kazandıkları yuvaları harcayabilecekleri Cephanelik Takası var; belirli koşullar yerine getirildiğinde görev sonu ödüllerine bir öğe ekleyen İmparatorun Hediyesi var; ve oyuncuların özel ödüller için ek mücadele sözleşmeleri alabilecekleri Sire Melk’s Requisitorium var.

Fatshark, bu donanım kaynaklarının her birinin bir sonraki Darktide yaması ile önemli bir değişiklik geçirdiğini söylüyor. Cephanelik Takası’nda, mevcut seviyenizde izin verilen herhangi bir silah türünün dünyevi seviyeli versiyonlarını satın alabileceksiniz. Saatlik öğe seçimi de daha yüksek temel öğe derecelendirmeleri ve artırılmış geliştirme potansiyeli ile iyileştirilecektir.

İmparatorun Hediyesi, performansa dayalı olarak ara sıra değil, her görevin sonunda verilecektir. Yine de görev performansı yine de önemli olacak ve görevleri daha yüksek zorluk seviyelerinde tamamlamak ve bunu yapmak için daha az zaman harcamak için daha yüksek potansiyele sahip öğeler kazanacaksınız.

Sire Melk’in Requisitorium sözleşmelerini tamamlamak için daha az çalışma gerekecek ve bitirdiğiniz her biri için daha fazla külçe kazanacaksınız. Fatshark, Darktide sihirbazlık kitaplarını ve kutsal kitap toplama sözleşmelerini tek bir sözleşmeye indirdiğini ve bazı ek değişiklikler de yaptığını söylüyor.

Bununla birlikte, Omnissiah Mabedi’nde bulunan ve oyuncuların homurdandığı zanaatkarlık sistemi. Fatshark’ın gönderisi, oyuncuların bir silahın avantajlarını veya kutsamalarını yeniden atmasına ve diğerini kalıcı olarak kilitlemesine izin veren tartışmalı bir perk iyileştirme ve yeniden kutsama unsurunu değiştirmeyeceğini gösteriyor.

Bu, oyuncuların istenmeyen bir yetenek ve kutsamayı beğendikleri bir silahla değiştirebildikleri halde, beğensinler ya da beğenmesinler, diğer yetenek ya da kutsama ne olursa olsun yine de takılıp kalacakları anlamına gelir. Daha yüksek seviyelerde, argüman devam ediyor, bu hala ortalamanın altında bir teçhizat anlamına geliyor ve tamamen optimize edilmiş teçhizat olmadan bir göreve girmek kabul edilemez.

Bununla birlikte, genel olarak, Fatshark’ın ana hatlarıyla belirttiği değişiklikler, oyuncuların daha hızlı ve daha sık ekipman kazanması konusunda net bir sonuca sahip olmalıdır; bu, birlikte çalışabilecekleri bir yetenek kombinasyonu bulma veya oluşturma şansının artması anlamına gelir – tüm bunların yanı sıra, yeni avantajları denemek için bir nedeni vardır. ve aksi takdirde görmezden gelebilecekleri nimetler.

Fatshark, bir sonraki yama geldiğinde oyuncu geri bildirimlerini izlemeye devam edeceğini ve gerekirse ek değişiklikler yapacağını söylüyor.

PC’deki en iyi Warhammer 40k oyunlarından daha fazlası için kullanışlı listemize göz atın.



oyun-2