Total War: Warhammer 3 Oyuncuları Artık Hırslı Immortal Empires Modunun Keyfini Çıkarabilir

Total War: Warhammer 3 Oyuncuları Artık Hırslı Immortal Empires Modunun Keyfini Çıkarabilir

Total War: Warhammer III, birinci yıl dönümünü oyunun en iddialı modu Immortal Empires’ı tüm oyuncular için ücretsiz hale getirerek kutluyor.

Creative Assembly’nin Total War: Warhammer RTS oyunlarının üçünün de dünya haritalarını ve gruplarını tek bir büyük kampanyada birleştiren mod, son altı aydır beta aşamasındaydı ve şimdiye kadar oyuncuların serideki üç oyuna da sahip olması gerekiyordu. oynamak. Oyun topluluğu, son aylarda birçok kişinin oyunun en iyi modu olarak ilan ettiği modu oynamanın yüksek giriş fiyatı hakkında seslerini yükseltti ve şimdi Creative Assembly, Total War: Warhammer III’e sahip olanlar için modu ücretsiz olarak sunuyor.

“Bu destansı kampanyayı tüm Warhammer III sahiplerine açmak, sunmaktan memnuniyet duyduğumuz bir şey ve oyunun birinci yıl dönümü, herkesin eğlenmesi için bunu yapmak için mükemmel bir zaman gibi geldi.” Blog yazısı Creative Assembly’den okur. “Gerçekten heyecan verici bir zaman ve çok heyecan verici olacak bir yıl için mükemmel bir başlangıç.”

Mod için yeni bir fragman, Kaos güçlerine karşı ittifak kurmaya çalışan insanlar, elfler ve cücelerden oluşan Düzen Güçlerini gösteriyor. Ancak bir elf, cüce yüce kralın görüşüne “kısa görüşlü” dediğinde işler tam olarak planlandığı gibi gitmez. Fragmanın arka ucu, Chaos Dwarf fraksiyonunun gelişinin habercisi. Yeni cüce fraksiyonunun ne zaman geleceğine dair bir tarih yok, ancak Creative Assembly “siz farkına varmadan burada olacak” diye dalga geçiyor.

Total War: Serideki önceki oyunlardan hiziplerle karşılaşan Warhammer III oyuncuları, o hizbin içinde yer aldığı tam oyunu satın almak yerine, her hizbi parça parça DLC olarak satın alma seçeneğine sahip olacak. Immortal Empires’a göz atmak isteyenler için, Total War: Warhammer III şu anda PC Game Pass’te.

Oyunun 2023’teki ilk güncellemesi Immortal Empires’ın ücretsiz olarak eklenmesinin yanı sıra çeşitli denge değişiklikleri ve hata düzeltmeleri de yapıyor.

Burada tartışılan ürünler editörlerimiz tarafından bağımsız olarak seçilmiştir. Sitemizde öne çıkan herhangi bir şeyi satın alırsanız, GameSpot gelirden pay alabilir.



oyun-1