Anlatımsal Bir Ritim Oyunu olan Goodbye Volcano High, 15 Haziran’da Çıkıyor

Anlatımsal Bir Ritim Oyunu olan Goodbye Volcano High, 15 Haziran’da Çıkıyor

PlayStation’ın Şubat ayı State of Play’inde duyurulan Goodbye Volcano High’ın çıkış tarihi 15 Haziran. Anlatımsal ritim oyunu, yaklaşan bir kıyamet karşısında lise son sınıflarıyla uğraşmak zorunda kalan bir grup dinozor genci konu alıyor.

Fang ana karakterdir ve oyuncular hangi ilişkileri kuracaklarını seçerek onun yolculuğunu şekillendireceklerdir. Oyunun ritim kısmı, orijinal film müzikleri ve Fang’ın grubunun yazıp icra ettiği şarkılar ile geliyor. geliştiriciler Goodbye Volcano High’ı tanımlayın “tatlı, komik, melankolik bir reşit olma oyunu” olarak.

State of Play fragmanı, Goodbye Volcano High’ın Dungeons & Dragons’ın L&L adlı evrendeki eşdeğerini de gösterdi. Elbette dinozor temalı sosyal medya kanallarının yanı sıra başka dino mini oyunları da olacak. Güncellemeler için kontrol edebilirsiniz Goodbye Volcano High’ın Steam sayfası.

State of Play sırasındaki diğer duyurular arasında konsol için onaylanan Baldur’s Gate 3, PlayStation Plus’ta ilk gün piyasaya sürülen Tchia ve yeni bir Destiny 2: Lightfall fragmanı yer alıyor. Daha fazlası için State of Play’in haberlerine göz atabilirsiniz.

Burada tartışılan ürünler editörlerimiz tarafından bağımsız olarak seçilmiştir. Sitemizde öne çıkan herhangi bir şeyi satın alırsanız, GameSpot gelirden pay alabilir.



oyun-1