Games Workshop, Warhammer Geri Dönüşüm Programını Duyurdu

Games Workshop, Warhammer Geri Dönüşüm Programını Duyurdu


Sylvaneth orman ruhlarından oluşan bir ordu, Warhammer: Age of Sigmar sanatının bir parçasında fare benzeri Skaven'e saldırır.

Kendilerini kurtaracak kadar sinirlenmeden önce ağaçları kurtarın.
resim: Oyun Atölyesi

gibi bir hobide savaş çekiciher zaman makul olarak bildiğinizden daha fazla plastik elde edeceksiniz. ne yapmalı. ister bir gri deniz modelleri hiçbir zaman hiçbir şey yapmadınız, ya da tüm bu modellerin geldiği yolluklar, tamamlanmış herhangi bir proje her zaman çok fazla israfla gelir – ve Oyun Atölyesi bu konuda bir şeyler yapmak istiyor.

bu masaüstü savaş oyunu şirketi bugün için sınırlı bir deneme duyurdu Warhammer Geri Dönüşüm Programı. Plastik yolluklara rağmen (plastik “çerçeve” model parçalarının bağlı olduğu) uzun süredir geri dönüştürülebilirGirişim, şirketin kendi bünyesinde ilk kez bir geri dönüşüm programı getirmesidir. Birleşik Krallık’taki katılımcı Warhammer mağazaları, toplamda 28, Mart ayı sonuna kadar hobicilerin kullanılmış yollukları, eski plastik modelleri ve boş boya kaplarını bırakmaları için geri dönüşüm toplama kutuları dağıtacak. Duyuru gönderisinde kısmen “‘Neden’ açık – Terra’ya bakmak biz dahil herkesin sorumluluğunda ve bu, çabaya yardımcı olmak için yapabileceğimiz küçük bir şey” diyor.

Denemede, dahil olan az sayıdaki mağazanın ötesinde bazı sınırlamalar vardır (bazı İngiltere’de 130’dan fazla Warhammer mağazası yalnız). İlk olarak, program yalnızca plastik yollukları ve minyatürleri kabul edecektir; Games Workshop’un ürettiği pres döküm metal veya reçine ürünlerinin hiçbiri. Ayrıca, şirketin kimyasal yapısını açıkça bilmediği yolluklardan ve boya kaplarından sorumlu olamayacağını öne sürerek, yalnızca Games Workshop yapımı öğeleri geri dönüşüm için kabul edecek. savaş çekici hayranlar ayrıca geri dönüşümlerinde bir “geri dönüş” görmeyecekler yeni modellerin şekli eski plastikten yapılmıştır, ancak program gelişirse bu değişebilir. Duyuru, “Citadel minyatürlerinde kullanılan plastik çok yüksek kalitede ve saflıkta, bu nedenle plastik zincirin başka yerlerinde bahçe saksıları, oyun ekipmanları ve hatta masa tenisi masaları dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş malzeme için birçok kullanım var” diye devam ediyor. “Citadel minyatürleri çok yüksek kaliteli malzemeler gerektirdiğinden, mağazalardan toplanan eski yollukları henüz yeni modellere dönüştüremiyoruz – ancak bunu gelecek için araştırıyoruz.”

Ancak bu uyarılara rağmen, program ileriye doğru atılmış büyük bir adım ve desteklemeye değer. Umarım, Games Workshop’un da kanıtladığı gibi, program sonunda dünyanın her yerindeki mağazalarında giderek daha fazla yaygınlaşacak ve oyun tutkunları oyun dünyalarının yapımında küçük bir rol oynayabilecektir. savaş çekici varlığının ötesinde biraz daha yeşil Orklar ve Goblinler.


Daha fazla io9 haberi ister misiniz? En son ne zaman bekleyeceğinizi kontrol edin hayret, Yıldız SavaşlarıVe Yıldız Savaşları yayınlar, sırada ne var? Film ve TV’de DC Universeve geleceği hakkında bilmeniz gereken her şey Doktor Kim.



genel-7