Hızlı düzeltme: Android’in Keşfet sayfasından kurtulun

Hızlı düzeltme: Android’in Keşfet sayfasından kurtulun


Birçok Android telefonda en soldaki sayfa olan Google’ın Keşfet sayfası yararlı bir haber kaynağı olabilir veya tıklama tuzağı başlıkları ve tekrarlayan makalelerden oluşan rahatsız edici bir liste olabilir. Ve birçok telefonda işletim sisteminin ayrılmaz bir parçası olduğu için, gerçekten kendiniz yüklemediyseniz, muhtemelen kaldıramazsınız.

Sen olabilmek her makalenin sağ alt kısmındaki iki noktayı seçerek ve algoritmaya ilgilenmediğinizi bildirerek içeriği ayarlamaya çalışın, ancak bu her zaman işe yaramaz. Ya da basitçe ondan kurtulabilirsiniz.

Bir açılır menü görene kadar herhangi bir ana sayfa ekranına uzun basın. Seçme Ev ayarları ve kapat Google uygulamasına erişmek için kaydırın. İşte bu kadar – Keşfet sayfası gitti.

Keşfet sayfası, ilginizi çekeceğini düşündüğü web’den alınan çeşitli makalelerin bir listesini görüntülemek için kullanımınıza dayalı bir algoritma kullanır. Bununla birlikte, her makalenin sağ alt kısmındaki iki noktalı Daha Fazla simgesini kullanarak neyle ilgilenip ilgilenmediğinizi bilmesini sağlasanız bile, liste yine de saldırgan başlıklar, tekrar eden bloglar veya tamamen yanlışlarla dolu olabilir. şey.

Telefonunuzda olan buysa ve her şeyden kurtulmak istiyorsanız, yukarıdaki yönergeleri izleyin. Bundan sonra, artık ilk ana sayfanızdan doğrudan Keşfet sayfasına geçemeyeceksiniz – sadece gitmiş olacak. (Elbette, aynı yönergeleri izleyerek ve geçiş yaparak geri alabilirsiniz. Google uygulamasına erişmek için kaydırın geri.)

İstemiyorsan başka bir seçenek daha var. tamamen Keşfet sayfasından kurtulun ama o uzun manşet listesini görmekten bıktınız.

Artık en soldaki ana sayfanızın uzun bir istenmeyen içerik listesiyle doldurulmak yerine boş olduğunu göreceksiniz. Eh, neredeyse boş – olacak Keşfet’i aç Fikrinizi değiştirirseniz düğme.

Ah, ayrıca Keşfet sayfasının telefonunuzun Chrome uygulamasını işgal ettiğini ve böylece her yeni sekme başlattığınızda son arama sonuçlarınızın hemen altında Keşfet özet akışını görebileceğinizi görebilirsiniz. Neyse ki, kurtulmak kolaydır.

Keşfet’in Chrome sekmelerinizde olmasını sorun etmiyorsanız ancak aldığınız içeriği beğenmiyorsanız, Üstesinden gelmek seçeneği ve size beslemeyi evcilleştirmeye çalışmak için birkaç yol sunulacak.



genel-2